Od 2000. se samostalno bavi oblikovanjem kroz različite medije, tehnologije i pristupe, a posljednjih nekoliko godina izraženije oblikovanjem u prostoru.

U spomenutom vremenu ostvario je brojne suradnje s hrvatskim i inozemnim tvrtkama, udrugama i institucijama, koje su ga dovele i do međunarodnog priznanja za grafički dizajn 2001. NY TDC Judges choice, za multimedijski dizajn za MFF 2004., cjelokupni festivalski identitet i promotivnu kampanju za ZagrebDox 2006. te za G-MK vizualni identitet 2009. godine, nagrade Bernardo Bernardi, Vladimi Nazor i ICOGRADA Excellence Award za novu Gradsku knjižnicu u Labinu 2013.g.

Među klijentima proteklih godina našli su se Massachusetts Institute of Technology (MIT), European Documentary Network (EDN), Pliva, HRT, Ekonomski Fakultet, Akademija Dramske Umjetnosti, Multimedijalni Institut MI2, Factum, Futura DDB, Cie Architekten, Motovun film festival, Goli i Bosi te drugi.

Na Platformi zajedno sa Sevšekom istražuje analitičko-geografske dosege mapiranja kroz projekt

Parajumpers sale Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas