Kad netko kaže je godišnji suradnički program Platforme 9,81, Multimedijalnog kulturnog centra Split, Odsjeka za dizajn vizualnih komunikacija Umjetničke akademije u Splitu i partnera na temama vezanim uz edukaciju i istraživanje u područjima prostornih i društveno angažiranih praksi te dizajna i arhitekture.

Kad netko kaže je zajednički prezentacijski format grupe organizacija i ustanova koje djeluju u području kulture, društvenih istraživanja i zaštite javnih dobara. Bavi se postavljanjem i prezentiranjem u javnosti već pripremljenih sadržaja, u kojima kultura i umjetnost susreću javni interes.

Kad netko kaže je program distribucije kulturnog sadržaja naglašeno usmjernog društvenim pitanjima i afirmaciji javne domene. Cilj je kroz kroz prezentaciju izrađenog materijala ove tematike, koji redovito dolazi do relativno male publike, proširiti informiranost javnosti i razvijati senzibilitet za zajedničke i javne vrijednosti. Osim izlaganja primarno u formi izložbi, prezentacija sadržaja uključivati će interaktivne formate komunikacije autora s publikom kroz predavanja, radionice, razgovore i slična oblikovana događanja. Namjera je potaknuti zainteresiranost i reakciju publike, odnosno razviti format u kojem prezentirani sadržaj služi kao polazišna točka za nastavak dijaloga, suradnje, javno djelovanje i buduće projekte.

Objavljeno: 15/09/2015

Parajumpers sale Parajumpers sale http://www.unifem.ch canada goose sale http://www.canadagooseoutlets.be https://www.gasinc.nl Canada Goose jas